MANİSA’nın Akhisar ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen alışveriş festivali, 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşacak.
Akhisar’ın 4 gün süreyle ev sahipliği yapacağı 3. Alışveriş Festivali için kentteki son hazırlıklar tamamlandı. Ana caddelerin özel olarak ışıklandırıldığı Akhisar’da esnaf gün boyu müşterilerini ağırlayacak.
Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Yeşil Portakal, Özel Akhisar Hastanesi ve Marka Fabrika sponsorluğunda düzenlenen festival, 30 Ocak Perşembe günü başlayacak. 3. Akhisar Alışveriş Festivali, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde belediye bandosunun eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Aynı gün Şükran Ayaz Parkı içinde ’Eski Esnaf Fotoğrafları’ sergisi açılacak ve merkez çarşıda kokteyl verilecek.
AK Parti’li Akhisar Belediye Başkanı ve Tertip Komitesi Başkanı Salih Hızlı, şehrin etkinlik için hazırlandığını söyleyerek “Ana caddelerimizi özel hazırlanmış ışıklı taklarla süsledik. İş yeri sahiplerimiz işyerlerini hazırladılar. Tüm esnafınız gecenin geç saatlerine kadar açık kalacak. Çevre il ve ilçelerimizden gelen konuklarımıza özel ilgi göstereceğiz. Festivalimizin başlangıç gününden sonra sponsorlarımız ve esnafımız ile sürpriz gösteri ve defileler planladık” dedi.
Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, () Fotoğraflı