AK Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz, Esenyurt, Yeşilyayla ve Yazır köylerini ziyaret ederek projelerini anlattı, yerel seçimde destek istedi.

AK Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdeniz, İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, parti yönetimi ve kurmayları Esenyurt, Yeşilyayla ile Yazır köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti'nin iktidarı döneminde yaptığı hizmetleri anlattı.

Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz ise Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler vererek projelerini anlattı. Konuşmasında diğer parti adaylarına da başarı dileyen Akdeniz, "Biz iktidarız, hizmeti yapıyoruz. Onlar bizi eleştiriyor. Size gelip Büyükşehir Yasası ile ilgili bazı yanlışlar anlatılar. Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen köy ve beldelere önemli kaynaklar aktarılacak. Artık beldeler öksüz kalmayacak. Bu yasa durduk yere çıkmadı. Köyler ve beldeler hak ettiği hizmeti alacak" dedi.

VERGİ MUAFİYETİ

Yasayla köyde yaşayan seçmenlerin Büyükşehir Başkanı, Korkuteli Belediye Başkanı ve meclis üyelerini seçebileceğini hatırlatan Akdeniz, "Yasa çıktığında 'vergiler artacak, proje parası alınacak, su pahalı olacak' dediler. Öyle bir şey yok. Projeler ücretsiz verilecek. 5 yıl vergi muafiyeti var. Su fiyatını da düşüreceğiz. Yeni mahallelerin ödeyeceği fiyat belirlenen en düşük fiyatın yüzde 25'ini geçmeyecek. Bu yasada bağlıdır" dedi.

HER TÜRLÜ İMKAN DESTEK VEREDEĞİZ

Projeleri hakkında da bilgiler veren Musafa Akdeniz, organize hayvancılık projesiyle köyde yaşayanlara destek olacaklarını söyledi. Yeni yasayla belediyelerin tarım ve hayvancılığa da destek vereceğini kaydeden Akdeniz, "Her türlü imkan ve hizmet vereceğiz. Proje ekibimiz çalışıyor. Projelerimizin ayakları yer basacak. Vatandaşa yalan söylemek yok. Yapacağımızı söyleyeceğiz. Kanalizasyon ana yollar gibi ana arterleri Büyükşehir Belediyesi yapacak. Biz de ilçe olarak ara yoları yapacağız. Ayağınız çamura değmeyecek. Yapacağımız hizmetlerden kuşkunuz olmasın. Muhalefetle bu işler olmuyor. Belediyelerimizi iktidarla buluşturalım" diye konutu. (FOTOĞRAFLI)