AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İletişim Fakültesi'nin yeni hizmet binasına önümüzdeki yıl kavuşacağını söyledi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İletişim Fakültesi Dekanı Bilal Arık, Dekan Yardımcısı Ahmet Ayhan, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü yapımı devam eden yeni bina inşaatını inceledi. İletişim Fakültesi'nin ihtiyaç duyduğu yeni hizmet binasına önümüzdeki yıl kavuşacağını belirten Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, fakültenin önemli başarılar elde etiğini, dolayısıyla bu başarılarla orantılı tesislere sahip olması gerektiğini söyledi.
Prof. Dr. Kurtcephe, "Alanında yarışabilmek, yarışta en önde olan yerini koruyabilmek için İletişim Fakültemizin hem teknoloji hem de fiziki alt yapısını geliştirmemiz gerekiyordu. Bizde Akdeniz Üniversitesi olarak Türkiye'deki en güzel projelerden birisi olma iddiasını taşıyabilecek bir proje hazırlattık ve Fakültemizin inşaatına başladık" dedi. Prof. Dr. Kurtcephe, fakülte inşaatını en kısa sürede bitirmek istediklerini kaydetti.
Çalışmalarını yeni binalarında yapmak için heyecanlandıklarını ifade eden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık da "Binamızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Çok güzel, orijinal bir proje. Yeni binamız içerisinde iletişimle ilgili her şey olacak. 4 stüdyosu, 2 sinema salonu, fotoğraf stüdyosu, video-konferans odaları, kütüphane, konferans salonları, 6 bilgisayar laboratuarı ve dersliklerin olacağı çok güzel bir bina olacak. Burada daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)