CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın, seçim gününe kadar ilçe ilçe, belde belde, köy köy sahada çalışma yürütecek parti kadrolarını, ilk bölge olan Manavgat'a “Seçmenin gönlünü kazanmadan dönmeyin" ifadeleriyle uğurladı.

Mustafa Akaydın, seçim süresince kendisi adına sahada çalışma yürütecek parti kadrolarını ve partili gönüllüleri, ilk çalışmanın yapılacağı Manavgat ve köylerine, törenle uğurladı.

Ümit Uysal başkanlığındaki CHP İl Seçim Komitesi tarafından projelendirilen ve organize edilen, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ün de katılımıyla destek verdiği çalışma ve uğurlama törenine, Akaydın'ın parti gönüllülerinin yanı sıra, vatandaş da büyük ilgi gösterdi.

Akaydın'ın CHP İl binasına komşu Güllük Seçim Ofisi önünde gerçekleşen uğurlamaya sloganlar eşliğinde giren Başkan Akaydın, kendisine destek için orada bulunan herkesle tek tek el sıkıştı, gençlerle kolkola girip sloganlarına eşlik etti.

Parti il binası önünde de günü fotoğraf karesiyle ölümsüzleştiren Mustafa Akaydın, ardından Manavgat'a harekete geçecek otobüsleri ziyaret etti. Otobüstekilere tek tek başarılar dileyen Akaydın, onları sahaya “Seçmenin gönlünü kazanmadan dönmeyin" ifadeleriyle uğurladı. Manavgat'ın yolunu tutan partililer, bu ilçeye bağlı beldelerde ve tüm köylerinde seçmenle buluşacak. (FOTOĞRAFLI)