ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Demre'de esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmaları kapsamında Demre'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. İl Başkan Yardımcısı Nuri Cengiz, Demre İlçe Başkanı Selçuk Çetin, CHP Demre İlçe Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar, il ve ilçe yöneticileriyle beraber esnafı ziyaret eden Akaydın, sorunlarını dinlediği esnaftan seçimlerde destek istedi. İlçe merkezindeki AK Parti ve Saadet Partisi seçim bürolarını da ziyaret eden Akaydın, ardından Çevreli Köyü'ne geçti.
Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Akaydın, "Demre'nin köylerinin sorunlarını biliyorum. Arkadaşlarımız muhtarlarla beraber bir çalışma yaptı. Demre'yi bu bölgeye bağlayan köy yolunun durumunu biliyorum. Gerekli çalışmayı yapacağız. Bir 5 yıl daha görev için sizlerden oy istiyorum. Geçen 5 yılda Antalyalıların boynunu önüne eğdirecek bir yanlış yapmadım. Kul hakkı yemedim. Yolsuzluk yapmadım" dedi.
ESKİ HASTASIYLA KARŞILAŞTI
Konuşmasında iktidarı da eleştiren Akaydın, "Ayakkabı kutularında çıkan paraların, 2-B arazilerinin hesabını mutlaka sorun. Kul hakkı yiyenlerden bunun hesabını 30 Mart yerel seçimlerinde sorun. Müslümanlıkla, yolsuzluğun nasıl bağdaştığını sorun" dedi. Akaydın'ın ziyareti sırasında duygulu anlar da yaşandı. 20 yıl önce böbrek nakli yaptığı Fatma Demirel, toplantı alanına gelerek Akaydın'a sarıldı. Bir süre Fatma Demirel'le konuşan ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Akaydın, daha sonra Winecity Otel'de Demre'nin mahalle muhtarları ve komisyoncularla yemekte buluştu.
SORUNLARI UYUM İÇİNDE ÇÖZECEĞİZ
Muhtarlardan mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Akaydın, komisyoncuların da taleplerini dinledi. Büyükşehir Yasası hakkında bilgi veren Akaydın, "Bu yasayla köyler mahalle oldu. Artık köylerin yol, su gibi birçok sorununu Antalya Büyükşehir Belediyesi çözecek. Demre ve Beymelek Yaş Sebze ve Meyve Toptancı halleri Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanacak. Halleri sizlerle beraber yöneteceğiz. Baskıcı değil, yardımcı olan bir anlayış içinde olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak beni, Demre Belediye Başkanı olarak Yusuf Kapar'ı seçerseniz, sorunlarınızın uyum içinde çözüleceğini göreceksiniz. Çözüm için söz veriyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)