AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ’Ben şatoda oturmam’ diyerek belediye hizmet binasının yapımını durduran MHP’li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü yeni projesiyle ilgili eleştirdi.
AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ve partililerle birlikte Şehitler Mahallesi’ne gitti. MHP’li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün göreve gelir gelmez bir önceki AK Parti’li Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar’ın Laleli’de yaptırmaya başlayıp temelini attırdığı belediye binası inşaatını durdurup o zaman ’Ben Şato’da oturmam’ dediğini hatırlatan Tanrıverdi “Şimdi kendisi taşınacak otogarın yerine şato gibi belediye binası yaptırmaya kalkıyor. 5 yıl önce ’şato yaptırmam’ diyordun. Şimdi ne oldu?” diye sordu.
AK Parti hükümetinin hiçbir belediye başkanına siyasi etiketinden ötürü ayırım yapmadığının altını çizen Tanrıverdi, Manisa’nın 17 ilçesi ve 1 milyon 300 bin nüfusu olan bir büyükşehir olarak çok büyük projelere ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. AK Parti olarak dev projelere imza atacaklarını hatırlatan Tanrıverdi, “Aynı dili konuşan bir yerel yönetim ve merkezi yönetim varsa işleriniz kolaylaşır. Bazıları küçük ve halkın gözünü boyayan projelerle uğraşsın, biz Ankara, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli gibi büyükşehirlerdeki mevcut projeleri incelettik ve onları hayata geçireceğiz. Halkımızın da dahil olacağı projelerle Manisa'yı inşallah uçuracağız” dedi.
ŞEHZADELER’E 70 PROJE
Ömer Faruk Çelik’in Şehzadeler ile ilgili olarak 70 proje hazırladığını söyleyen Hüseyin Tanrıverdi, başkan seçilmesi halinde aynı dili konuşan iki başkan olarak Şehzadeler Şehitler Mahallesi’ne hizmet yağdıracaklarını vurguladı.
Şehzadeler Belediyesi’ni halkla ilişkilerde marka belediye yapmak için yola çıktıklarını belirten AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, ise kendilerine oy verenlerin pişman olmayacağını belirterek “Halkımızın daima yanında olacağız. Ulaşılamayan başkan olmayacağım. Burada söz veriyorum. Şehzadelere en güzel hizmetlerle donatacağız. Bize inanın. İftiralara, yalanlara, kanmayın” dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,()
Fotoğraf