AK Parti’li Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, Bergama'ya bağlı Kozak Kıranlı Köyü’nde seçmenlere hizmet sözü vererek “Bergama’ya, belde ve köylerimize benden daha iyi hizmet edeceğini kanıtlayacak aday varsa adaylıktan çekilirim” dedi.
İzmir’in Bergama İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, adaylar arasındaki iddiasını ortaya koydu. İyi insan olmanın siyasette yetersiz olduğuna dikkat çeken Şahin, gücün önemini hatırlatarak “Ankara’da iktidar değilseniz, İzmir’de belediye zaten sizin değilse başarılı hizmet etmek asla mümkün olamaz. Gerçekleri görmeliyiz. Bergama’ya, belde ve köylerimize benden daha iyi hizmet edeceğini kanıtlayacak aday varsa adaylıktan çekilirim' dedi.'
“İZMİR’E AYRICALIK YAPILDI”
Bakırçay’a yapılacak dünyanın en büyük liman projesi hakkında bilgi veren Hasan Şahin, Başbakan Erdoğan’ın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı İzmir’den aday göstermekle kente ayrıcalık yaptığını söyledi. Seçmeni hizmete oy vermeleri yönünde uyaran Şahin, “Başbakanımız en güvendiği birinci adamı İzmir’i çok önemsediği için İzmir’den aday gösterdi. İzmir’e ayrıcalık yapıldı. Bu fırsat inanın bir daha ele geçmez. Bergamamıza ve bölgemize eğer gerçekten hizmet bekliyorsak, gelecek kuşaklarımız için geleceğin Bergama’sını inşa etmek istiyorsak hizmete oy vermelisiniz. Aksi takdirde geri vites yaparsak, Ankara’ya gittiğimiz de şapkamız öne eğik durur ki hiç bir beklentimizi yerine getiremeyiz. Çünkü geçmiş seçimlerde biz bunları yaşadık. İnsanlarımıza modern bir şehircilik yaşantısı en önemlisi de bölgesel kalkınma sağlayacak iş ve aş kapısı açmak zorundayız” dedi.
Cevdet ŞEN / KINIK, ()
FOTOĞRAF