ANTALYA'NIN Alanya İlçesi'nde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Eray Erdem, yerel seçimler öncesi beraberindeki 120 kişiyle birlikte CHP'ye katıldı.

Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Ak Partili Eray Erdem, partisinden istifa ederek CHP'ye katıldı. Erdem ve CHP'ye katılan 120 kişi için CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nda toplu katılım töreni düzenlendi. Erdem'e parti rozetini CHP Belediye Başkan adayı şefik Türktaş taktı. Türktaş, "Ak Parti'ye emanet verdiğimiz arkadaşımızın yeniden yuvaya dönmesi bizi mutlu etti" dedi.

DEMOKRATLIK KALBİMİZDE

CHP Belediye Başkanı Şefik Türktaş ile uzun süredir görüşme halinde olduklarını belirten Eray Erdem, Alanya için doğru olacağına inandıkları sebepler yüzünden Ak Parti'ye geçtiklerini dile getirdi. Arkadaşlarıyla birlikte bu kararı aldıklarını kaydeden Erdem, "Biz doğru bildiklerimizin peşine gitmiştik. Benim ve herkesin gönlünde bir CHP, bir sosyal demokratlık vardır. Ama ben hiçbir zaman bir partiye ideolojik bakmadım. Halen de bakmıyorum. Benim için partiler, yemek yediğimiz lokanta gibidir. Yemeği düzgün yaptığı sürece müşterisi olalım, yiyelim, içelim. Ama ne zaman ki midemizi bozmaya başladı, hem kendi midemizin sağlığı için hem de yemeği bozan lokantaya ders vermek adına, o lokantaya gitmeyelim" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)