AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda, Tanfer Kemerli’nin Belediye Başkan adayı olarak açıklanması davul zurna eşliğinde kutlandı.
AK Parti, Karşıyaka Belediye Başkan adayı olarak eski ilçe başkanı, harita mühendisi Tanfer Kemerli’yi açıkladı. Açıklamanın ardından parti binasına gelen AK Parti’liler, Kemerli’nin adaylığını davul zurna eşliğinde kutladı. Adaylık haberini alan Kemerli de İlçe Başkanlığı’na giderek akşam saatlerinde teşkilat mensupları ve partililerle buluştu.
Partililere seslenen Kemerli, “Karşıyaka’da değişim, Karşıyaka’da hizmet zamanı nihayet başlıyor. Sizlerden alacağımız güç ile Karşıyaka’mızı kalkındıracağız. Aday adaylığı sürecimde ve bundan sonraki çalışmalarımızda yanımda olan, olacak herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Üzerimizde çok büyük bir yük oluştu. Bundan sonra kapı kapı gezeceğiz. 30 Mart’a kadar işinizi gücünüzü bırakıp çalışın. Sizden bunu rica ediyorum. Ne gerekiyorsa hep birlikte yapalım. Karşıyaka’nın tarihini hep beraber yazacağız” dedi.
Kemerli ile birlikte partililere seslenen İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli de, “Biz daha önce de söyledik. Teşkilat ne diyorsa odur. En büyük katkıyı Başbakanımız ve Büyükşehir adayımız koydu. Karşıyaka’yı tüm ayrıntılarıyla konuştuk. İlçemiz için en iyi ismi belirlemek için görüşmeler yaptık. Sizleri kırmadı ve teşkilatımızın istediği ismi aday yaptı. İnşallah bu dönem Karşıyaka’da ipi göğüsleyen taraf olacağız. Bu işi sevgiyle, saygıyla yapayacağız. Hep beraber olacağız. Büyükşehir’de Binali Yıldırım, Karşıyaka’da Tanfer Kemerli ile AK belediyecilik gelecek” diye konuştu.
FOTOĞRAF