AK Parti Kula İlçe Kadın Kolları’nın 4 Eylül Mahallesi’ndeki seçim bürosu, törenle hizmete açıldı.
Alançeşme Mevkisi’ndeki seçim bürosunun açılışı için düzenlenen törene, Ak Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti’den tekrar aday gösterilen Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, AK Parti Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Al, Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Akif Şentürk ve partililer katıldı.
Törende konuşan Manisa Milletvekili ve AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula’nın yapılan hizmet ve yatırımlarla çehresinin değiştiğini söyledi.
Kula’nın büyükşehir olan Manisa Belediyesi el ele tuturmanında zamanı geldiğini belirten Tanrıverdi, “İçinizden biri olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Büyükşehir Yasası’nı hazırlayan biri olarak Manisa’ya büyükşehir belediye başkan adayı olarak gönderildim. Manisa’nın ilçelerini ve mahallerini karış karış gezerek bu seçim atmosferini tamamladıktan sonra 31 Mart günü Ak Parti bayrağını Manisa burçlarını hep beraber dikmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Tanrıverdi, beraberindekilerle kurdelisini keserek seçim bürosunu hizmete açtı.
Hasan YİĞEN / KULA, () Fotoğraflı