BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’ndeki 16 bin 200 evden 15 binini ziyaret ettiklerini açıklayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok, “Girmediğimiz ev kalmayacak. Kale yıkılacak, Burhaniye AK Belediye ile tanışacak” dedi.
Burhaniye İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok ve yönetimi göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları ziyaretlerin önemini hatırlatarak “Burhaniye’yi ak hizmetlerle tanıştırmak istiyoruz. Biz bu milletin efendisi olmaya değil, hizmetkarı olmaya geldik. Girmediğimiz ev kalmayacak. Kale yıkılacak, Burhaniye AK Belediye ile tanışacak” dedi.
AK Parti’li Burhaniye Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Necdet Uysal ve AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok, tarihin bu kez tekerrür etmeyeceğini ileri sürdü.
AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, köy ve mahalle temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Hadiye Erok, tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını öne sürerek istişare halinde olduklarını açıkladı. Erok, başarılı çalışmalarından bazı kimselerin rahatsızlık duyacağını iddia ederek, “Burhaniye ve köylerinde bulunan 16 bin 200 evden, 15 bin evi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz durmadan devam edecek. Burhaniye’de halkımızı AK Belediyecilik hizmet ve yatırımları ile tanıştırmak istiyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak her gün yüksek tempo, 24 saat görev yaparak partimizin seçim çalışmalarını halkımız ile paylaşarak iktidara geleceğiz. Burhaniye halkının güvenine inanıyoruz ve bundan eminiz” dedi.
Erok sözlerine şöyle devam etti: “Köy haline getirilmiş bir Burhaniye’de 15 yıl sonra tekrar yatırımlar dönemi başlayacak. Burhaniye’de işsizlik azaltılırken halkın cebine nihayet para girecek. İnşallah yerel seçimlerde Burhaniye’de Belediye Başkanlığını alacağız. İlçe tarihinde yeni bir ak sayfa açıp, AK Parti kadrolarının hizmetlerinden Burhaniye halkının nasibini almasını sağlayacağız. Burhaniye çağdaş, modern bir kente dönüşecek”
Sefer TALAY / BURHANİYE, ()
FOTOĞRAF