AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri, Tavacı Recep'te düzenlediği veda yemeğine Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Konak adayı İlknur Denizli, İl Başkanı Ömer Cihat Akay da katıldı.
Bütünşehir yasası nedeniyle Mart ayında son kez toplancak olan İl Genel Meclisi AK Parti Üyeleri veda yemeği düzenledi. Yemekte konuşan AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, 5 yıl boyunca İl Genel Meclisi Grubu olarak güzel işler yaptıklarını belirterek, “AK Parti Grubu olarak 40 kişinin hakikaten kalbi bir duygu ile birbirine sevgi ile bağlandığına inanıyorum. Hiçbir menfaat ilişkisinin olmadan çalışan bir grubumuz oldu. Klasik bir siyasi birlikteliğin ötesinde güzel bir beraberliğe imza attık. İnşallah buradaki oluşturduğumuz birlikteliği, mensubu olduğumuz AK Parti catısı altında bundan sonra da farklı alanlarda yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yolu, suyu olmayan meydanı olmayan köyümüz kalmadı. Süt üreticilerini sağlık zinciri kurarak, katkıda bulunduk. Şimdi İzmirimizin gerçek mimarına emeneti teslim edeceğiz. Sayın Bakanımız gerçekten bizim için çok büyük bir şans” dedi.
Toplantıda konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İl Genel Meclisi üyelerinin yaptığı özverili hizmetleri yakınen biliyor, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Muhalefette 5 yıl yaşadıklarınız herhalde birkaç cilt kitap eder. Yeni yasa Büyükşehir Belediyesini çok daha geniş yetkilerle donatıyor. Bu çerçevede sizin yaptığınız hizmetler bundan böyle belediye meclislerine geçmiş olacak. Ve bu mücadeleyi belediye meclis üyeleri verecekler. Biz güzel İzmirimiz için, hedefimiz, umudumuz beklentimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerinde iktidar olmak. AK Partiyi iktidar yapmak. Çekişme ve sürtüşmeden kaynaklanan İzmir'deki hizmetin yavaşlamasının önüne geçmeyi istiyoruz” dedi.
İZMİR ()
foto