AK PARTİ ADAYI CAHAN'DAN BAŞKAN ERDOĞAN'A ZİYARET AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan, tekrar aday olmayacağını açıklayan Bağımsız Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.
Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istediklerini ifade eden Nurullah Cahan, göreve geldiğinde kentin ortak akıl birliği ile yönetilmesini sağlayacağını söyledi.
Uşak'ın Ege ve İç Anadolu Bölgesi'nde önemli bir geçiş noktası olduğunu dile getiren Cahan, "Girişimci ruhun önemli rol oynadığı Uşak, sanayicisi, esnafı, sosyal ve kültürel yönleriyle bir çok zenginliği bünyesinde barındırıyor. Deri, tekstil, geri dönüşüm, seramik ve son yıllarda hızla gelişen gıda sektörünün yer ettiği kentte ortak akılla yönetim sistemine ihtiyaç var. Belediye başkanlığı görevine talip olmamızdaki nedenlerden birisi de kentte ortak akıl birliğini sağlamak. Sadece belli bir siyasi görüşün ve belli bir grubun değil, bütün Uşak'ın belediye başkanı olmaya hazırız" dedi.
Valilik, ticaret odası, organize sanayi bölgeleri, esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları ile birlikte kentin yararına çalışan bütün kurumlarla eşgüdümlü çalışmaya hazır olduklarını dile getiren Cahan, şöyle konuştu:
"Bugün başarılı olan kentleri incelediğimizde birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını görüyoruz. Şehirlerin yönetim kademesindeki isimler, halkın da sesine kulak vererek projeler geliştirmeli ve tek yumruk olmalıdır. Aynı masanın etrafında kenetlenen bir Uşak her zaman için kazançlı çıkacaktır. Ayrıca göreve gelmem durumda daha önce kente hizmet veren belediye başkanlarının tecrübelerinden de yararlanacağım. Tecrübe, kişiler, kurumlar ve kentler için çok önemli bir potansiyeldir. Uşak halkının talep ve beklentilerini karşılamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bağlamda Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın da bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz. Bizim için şehrin büyümesi ve gelişmesinde çivi çakan herkes çok kıymetlidir."
Başkan Erdoğan ise Cahan'a zuyareti nedeniyle teşekkür edip, seçimde baraşyı dileğinde bulundu. Fotoğraflı