TÜRKİYE Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi (TKB2L) A Grubu'nu 25 puanla dördüncü sırada tamamlayarak play-off'a yükselen Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'nin rakipleri belli oldu.
Alanya Belediyespor Kulübü bünyesindeki AHEP Üniversitesi kadın basketbol takımının play-off'taki rakipleri, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu Konferans Salonu'nda yapılan TKB2L Lig Kurulu toplantısı ve kura çekiminde netleşti. Antalya temsilcisi Mersin Üniversitesi, Kocaelispor, Edirnespor, İzmir Edaspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor ile birlikte play-off C Grubu'nda yer aldı.
İLK İKİ TAKIM FİNALE YÜKSELECEK
Alanya Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Erdal Hancı, 15 Şubat Cumartesi günü başlayacak ve çift devreli lig usulüne göre oynanacak play-off maçları sonunda, gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımların ilk 6'ya kalacağını söyledi. 6 takımın katılacağı final maçları sonunda ilk 2 takımın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükseleceğini belirten Hancı, "Teknik kadro değişikliği sonrası yükselen bir ivme yakalayan takımımız için artık play-off'taki tüm maçlar zorlu ve çekişmeli geçecek" dedi.
EN AZ 2 TRANSFER
Play-off maçlarının güzel karşılaşmalara sahne olacağını kaydeden Hancı, "Amacımız bu grupta da ilk 2'ye girme başarısı yakalamak, takımımızın kadro derinliğini sağlamak. Sakatlanarak sezonu kapatan oyuncularımızın yerine hafta sonuna kadar en az 2 sporcu transfer edeceğiz. Bu takviyelerin takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)