MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart yerel seçiminde başarılı olması hâlinde Afyonkarahisar Belediyeler Birliği'ni kuracakların söyledi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, öncelikli projelerini Çakmak Marble Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Afyonkarahisar'ın Kocatepe, Frig Vadisi gibi birçok zenginliğinin olduğunu, ancak çeşitli engellerle bu zenginlikleri yeteri kadar tanıtamadıklarını belirtti. Çetinkaya, "Seçildiğim takdirde Afyonkarahisar Belediyeler Birliği'ni kuracağım. Böyle bir gücün karşısında kimse duramaz. Belediyeler Birliği'ni kurduğumuzda, Frig Vadisi'ni de Kocatepe'yi de iyi bir şekilde tanıtmak için fırsatımız olacak" dedi.

PANORAMA YAPILACAK

Kocatepe Panoraması'nın yıllardır yapılamadığına dikkati çeken Fatih Çetinkaya, "Protokolün katılımıyla, birkaç fotoğraf koymakla panorama olmaz. Eğer öyle yapılacaksa, ben bir sürü fotoğraf koyabilirim. Panorama dediğiniz zaman, Büyük Taarruz'u hissedeceksiniz. Bir taraftan askerlerin fotoğrafları içinde gezerken, bir taraftan Mustafa Kemal Paşa'nın sesini duyacaksınız. Biz Kocatepe panoramasını, şehrin tarihini de tanıtabileceğimiz bir bölgeye yapacağız" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)