AFYONKARAHİSAR Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO)Müdürü Müjdat Karagöz, polis başmüfettişi olarak tayin edilmesinin ardından veda yemeği düzenledi.

Afyonkarahisar PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, 13 Şubat tarihli İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle polis başmüfettişi olarak görevlendirildi. Karagöz, görevden ayrılmadan önce, bir veda yemeği düzenledi. PMYO'da düzenlenen yemekte konuşan Karagöz, "Devletimizin bana vermiş olduğu bu görevi milletimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak yapmaya çalıştım. Bu süreçte, meslektaşım merhum ağabeyimin de görev yaptığı Afyonkarahisar'da bulunmaktan, Afyon'a ve güzel insanlarına hizmet etmekten son derece keyif aldım" dedi.

'SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM'

Afyonkarahisar'ın devlet ve siyaset adamlarına teşekkür eden Karagöz, "Görev yaptığım 17 aylık süre içerisinde bana her türlü desteği veren, başta Bakanımız Veysel Eroğlu'na, Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na, milletvekillerimize, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez'e, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'a ve herkese teşekkür ediyorum" dedi. Yemekte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Karagöz'e, 'teşekkür belgesi' verdi. (FOTOĞRAFLI)