MANİSA’da seçim çalışmalarını sürdüren MHP’li Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, yoldan geçen CHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ilçede karşılaştı. İki aday birbirlerine başarı diledi.
MHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, seçim çalışmalarını sürdürürken, sokakta CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ile karşılaştı. Çöllü ile yoldan geçen Balaban, birbirlerine sarılarak ayaküstü sohbet etti, birbirlerine başarı diledi.
MHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü daha sonra çarşı ziyareti yaparak esnaftan destek istedi. Çöllü’ye MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli ve parti üyeleri de eşlik etti. Bir günde İzmir, Murat, Uzunyol ve İstasyon gibi kentin işlek caddelerinde esnaf ziyareti yapan Çöllü, “Her fırsatta halkın içinde olmaya çalışıyoruz. Seçim gününe kadar girmedik hane, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.
Köy ve belde ziyaretlerinin yanı sıra zaman zaman esnafla da görüştüğünü kaydeden MHP’li Çöllü, il yönetimine gelen taleplere yanıt verdiklerini söyleyerek “Atıl durumdaki sevgi yolları ile ilgili gelen talepleri hemen dikkate alarak sevgi yollarını yenileyip esnafa sunduk. Bugün esnafımızın özellikle geceleri işyerlerini geç saatlere kadar açık tutabildiğini görüyoruz. Çünkü halkımız yenilenen yollarda, özellikle sevgi yollarında vakit geçirmeyi tercih ediyor. Bu da esnafımıza olumlu yansıyor” diye konuştu.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () Fotoğraflı