ANTALYA'nın Aksu İlçesi girişindeki Anadolu Park'ta yer alan 20 bin metrekarelik alanda kumlu tırmanma parkuru Fun Climbing, 12 ay adrenalin ve eğlence imkanı sunuyor.

Adrenalin ve eğlencenin her saniyesinden keyif almak isteyenler, özel olarak tasarlanmış pistte sınırlarını zorluyor. 365 gün boyunca kapıları açık olan Fun Climbing, doğayla iç içe heyecanlı bir serüveni meraklılarının ayağına kadar getiriyor. Profesyonel rehberlerin eşlik ettiği adrenalin macerasında, yerden metrelerce yüksekte ipli geçişler, trabzanlar, salıncaklar ve bisikletlerin üzerinde geziler yapılıyor.

Fun Climbing'i farklı yapan unsur ise pistin ve tırmanma elementlerinin fazlalığı. 60 farklı tırmanma elementi bulunan 6 ayrı parkurdan oluşan merkezde, yeni başlayanlar için bir de antrenman pisti yer alıyor. Kış ayları dahil farklı müşteri gruplarına hizmet eden adrenalin parkını, 2013 yılında 23 bin kişi ziyaret etti. 1 Ocak'tan bu yana ise çoğunluğu Antalya ve çevresinde kamp yapan futbol takımları olmak üzere kış turistlerinin oluşturduğu 3 bin 900 kişi adrenalinin tadına baktı.

Heyecan, adrenalin, denge, takım ruhu ve cesaretin ön plana çıktığı parkur, Fransa'dan ithal ileri teknolojiyle üretilmiş özel güvenlik sertifikalı malzemelerden oluşuyor. (FOTOĞRAFLI)