SOBACILAR Çarşısı'nda geçen yıl hizmete giren Antalya Büyükşehir Belediyesi Fikret Otyam Sanat Galerisi, 11'inci sergiye ev sahipliği yaptı.

Sanat çalışmalarını Ankara ve Datça'da sürdüren ressam Gülsel Erdoğan, sanatının 50'nci yılında 27'nci kişisel resim sergisini açtı. Sanatçının 'retrospektif' (dünden bugüne) çalışmalarından oluşan eserleri, Antalyalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Soyutlamalı ve figüratif yağlıboya resimlerden oluşan sergi, 15 Mart akşamına kadar gezilebilecek.

Serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, sanat danışmanı Himmet Öcal, konuk sanatçı Gülsen Erdoğan birlikte yaptı. Akyürek, Antalya'nın son beş yılının kültür-sanat etkinlikleriyle dolu dolu geçtiğini, Türkiye'nin birçok ünlü sanatçısının Antalya'da ağırlandığını belirtti. Ressam Erdoğan da Antalyalı sanatçı ve sanatseverlerle buluşmaktan, tanışmaktan, kaynaşmaktan, eserlerini paylaşmaktan büyük keyif aldığını, mutlu olduğunu anlattı. (FOTOĞRAFLI)