KONYALILAR Dernekleri Birliği Federasyonu (KONFED) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda, 19 çiftin nikahı kıyıldı.
Uluslararası Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de gerçekleşen törende nikahları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kıydı. Şahitlikleri Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, KONFED Başkanı Mehmet Aydoğan ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'in üstlendiği törende heyecan doruktaydı.
Yeni çiftlere tek tek mutluluklar dileyen Başkan Kocaoğlu, “Pırıl pırıl gençlerimiz için dileğim, yaşam yolculuğunda hep kol kola, yürek yüreğe, sevgi ve saygıyla yürümeleridir. İnşallah hiç sıkıntı yaşamazsınız, ama sıkıntı olursa da omuz omuza verip güçlükleri aşın” dedi. Törende hep birlikte kesilen düğün pastasının ardından, yeni evli çiftlere çeşitli hediyeler verildi.
Başkan Kocaoğlu, düğünün ardından Bozyaka'da bir nişan törenine katıldı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Yönetim Kurulu üyesi Murat Toprak'ın oğlu Ömer Toprak ve Pınar İne'nin nişan yüzüklerini, BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ve Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter taktı.
FOTOĞRAF