Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar seçim programı kapsamında Karabağlar’da yaşayan 105 yaşındaki Mardin’li Beşir Kaymaz’ı evinde ziyaret etti.
Hotar’a İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Kürüklü, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ve Ak Parti Karabağlar teşkilat mensupları eşlik etti. Nükhet Hotar’ın kendisini evinde ziyaret edeceğini duyan görme engelli Beşir Dede misafirlerini kapıda karşıladı. Çocukları ve torunları ile birlikte yaşayan 105 yaşındaki görme engelli Beşir Kaymaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın ellerini tutarken gözyaşlarına engel olamadı.
Duygulu anlar yaşanan ortamda Hotar Beşir Dede’ye Başbakan Erdoğan’ın Beşir Kaymaz adına imzaladığı fotoğrafı ile görme engellilere yönelik hazırlanan kabartma fotoğrafını hediye etti. 105’lik Dede’nin yüzünü hiç görmediği Başbakan Erdoğan’ın resmini alınca öpmesi ve birbiri ardına sıraladığı dualar herkesi duygulandırdı. Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Beşir Dededen hayır dualarını eksik etmemesini ve Karabağlar Belediye Başkan adaylarını desteklemesini istedi.
Hotar, Beşir Dede’ye günün anısına bir kaşkol hediye ederek Başbakan Erdoğan’ın ilk İzmir seyahatinde bir araya getirmek için elinden geleceğini yapacağını söyledi.
İZMİR ()
foto