MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, 1 Nisan 2014'ten itibaren yeni bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında halk toplantılarına devam eden MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, toptancı hali ve pazarı ziyaret etti. Esentepe Mahallesi Atakent Sitesi'nin sakinleriyle de bir araya gelen Çetinkaya, 1 Nisan'da mazbatayı aldıktan sonra yeni bir Afyonkarahisar için söz verdi. Halkın sorunlarını dinlemek için toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye çalıştıklarını belirten Çetinkaya, "Sorunları biliyorum demek yeterli değil, sorunları bilip çözüm getirmek gerekli" dedi.
BİLGİ EVLERİ YETERSİZ
Projelerini anlatan Çetinkaya, mahallelerin sıkıntılarına hızlı bir çözüm üreteceğini, bahane üreten bir başkan değil, çözüm üreten bir başkan olacağını söyledi. Bilgi evleri yetersizliğine değinen Çetinkaya, her mahallede olması gereken bilgi evlerine gerekli titizlikle yaklaşılmadığını iddia etti. Çetinkaya, “Nasip olur da 1 Nisan sabahı halkımızın teveccühüyle mazbatayı alırsak, her mahallenin sosyal, kültürel yapısına uygun kütüphaneler oluşturacağız. Bilgi evleri sayısına bakarsak Afyonkarahisar için yetersizdir. Her mahallemize bir bilgi evi yapacağız" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)