Dünya'da milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve büyük bir hayran kitlesi olan Applemarkasının çıkardığı son telefon olan iPhone 7 Türkiye'de satışa çıktı. Gece saatler00.01'i gösterdiğinde satışa çıkan serinin son telefonu İphone 7, İstanbul'da beklenen ilgiyi görmedi.
AVM'lerde bulunan teknoloji marketleri ve telefon operatörlerinde bundan önce piyasaya çıkan İphone telefonlarına gösterilen yoğun ilgilinin İphone 7'ye gösterilmediği görüldü. iPhone 7 Plus 3 bin 799 TL, iPhone 7 ise 3 bin 249 TL'den alıcı buldu.
GÜN İÇİNDE ARTIŞ BEKLENİYOR
Satışların gün içerisinde artması bekleniyor.
KONYA'DA IPHONE 7 KUYRUĞU
Türkiye'de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için Konya'da vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Apple'ın iki yeni telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye'de ilk kez bu gece yarısı satışa sunuldu. Konya'da bir alışveriş merkezinde kuyruğa girenler yeni telefonlarına kavuşmak için heyecanla bekledi. Saatler 00.01'ı gösterdiğinde geri sayım ile akıllı telefonların satışı başladı. iPhone 7 Plus 3 bin 799 TL, iPhone 7 ise 3 bin 249 TL'den alıcı buldu. Gece geç saatlere kadar satışı gerçekleştirilen telefonlara ilginin yoğun olduğu gözlendi. Yeni telefonlarını alan vatandaşlar ise heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Türkiye genelinde ilk satışların burada gerçekleşeceğini belirten yetkili Firma Koordinatörü Fatih Erol, 00.01 itibariyle yeniden lansmanın başlayacağını ve katılımın güzel olduğunu söyledi.