Olay Bahçelievler'de meydana geldi. İddiaya göre, pazar günü dünya evine giren Mehmet-Aysun Özdemir çiftinin en mutlu günleri yaşanan hırsızlık olayı yüzünden kabusa döndü. Düğünden hemen sonra çift düğünde topladıkları paraları abisi Ümit Özdemir'e emanet ederek balayına çıktı. Ümit Özdemir daha sonra yanlarında bulunan misafirlerle birlikte çiftin tuttukları eve gitti. Ancak sabah uyandıklarında karşılaştıkları manzara herkesi şoke etti. Kardeşinin emanet ettiği paraların ve evde bulunan diğer değerli eşyaların çalındığını gören Özdemir, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede evden 2 bin 600 TL, 2 bin Euro, 300 dolar ve 2 adet cep telefonunun çalındığı belirlendi.
Güvenlik kameralarına kendi ulaşan ağabey Ümit Özdemir, "Pazar gecesi düğünümüz vardı düğünümüz bittikten sonra eve geldik kardeşimle eşi arabayla eve hiç uğramadan tatile çıktı. Misafirlerimiz ile birlikte eve döndük. Galiba çok yorgun düştük sabah kız kardeşim sesler duymaya başlamış ve kalktığında kapının açık olduğunu görüyor. Komşuların konuşma seslerini duyuyor ve soyulduğumuzu anlıyor ve beni kaldırıyor. Kalktığımda pantolonum falan da yoktu karşı komşu bize eşofman getirdi. Aşağıya indiğimizde pantolonun ve diğer eşyaların asansörün orada olduğunu gördük. Polise haber verdik bir tane memur arkadaşımız geldi. Nelerin çalındığını sordu ve oradan ayrıldı. Daha sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi. Geldiler olayın ne olduğunu kendilerine anlattım. Çalınan miktarın da ne kadar olduğunu kendilerine anlattım. Burada parmak izi almadılar eve geldiler iki resim çektiler, daha sonra da gittiler. Olayın peşine ben kendim düştüm. Komşularımız bizi kırmadı ve kamera görüntülerine ulaştım hırsızlar iki kişi. Sabah 06.45'te eve giriyorlar bu nasıl cesaretse on dakika içerisinde paraları ve eşyaları alıp çıkıyorlar. Yurt dışından gelen misafirlerimiz de şok oldu. Bizimle kimse ilgilenmedi mağduruz" dedi.
HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Yeni evli çiftin düğünde takılan altınlarını çalan 2 hırsız güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şüpheliler binaya girerken güvenlik kamerasına yakalandı. 
Yeni evli çifte hırsızlık şoku!