Son dakika... İstanbul Sultanbeyli'de terör suçları savcısının aracına ateş açıldı. Araca 4 kurşunun isabet ettiği saldırıdan savcı yara almadan kurtuldu
İstanbul Sultanbeyli'de terör suçları savcısının aracına silahlı saldırı oldu. Savcının aracına 4 kurşun isabet etti. Savcı saldırıdan yara almadan kurtuldu.
SAVCI VE KORUMA POLİSLERİ YARA ALMADAN KURTULDU
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar soruşturma bürosunda görevli bir savcı akşam saatlerinde makam otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Sultanbeyli'de yol kenarında pusu kuran kişi veya kişilerce açılan ateşte büyük bir şans eseri savcı ve koruma polisleri yara almadan kurtuldu.

ARACA 4 MERMİ İSABET ETTİ
Silahlı saldırı saat 21.15 sıralarında TEM otoyolu Sultanbeyli istikametinde üzerinde meydana geldi. Çağlayan Adliyesi'nde Terör ve Örgütlü Suçlar soruşturma bürosunda görevli olduğu belirtilen bir savcının makam aracına yol kenarından ateş açıldı. Koruma polislerinin de içinde bulunan araca 4 mermi isabet etti.

SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
İlk tespitler sonunda ateşin yol kenarında pusu kuran kişi veya kişilerce ateş açıldığı, olaydan sonra kaçtıkları tespit edildi. İstanbul Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.