Kütahya'da Fuat Paşa Mahallesi Şehit Teğmen Necdet Alev Sokak üzerinde Hakkı G., eski sevgilisinin bir erkekle girdiği evi bastı. Hakkı G.'nin evde Mustafa T.'yi bıçaklaması üzerine korkuya kapılan F.S. ikinci kattan atladı. Yaralanan kadın ile bıçaklanan Mustafa T. hastaneye kaldırıldı.
BIÇAKLI KAVGADA KORKAN KADIN 2. KATTAN ATLADI
İddiaya göre Mustafa T. (30) ile F.S. (30) Şehit Teğmen Necdet Alev sokaktaki bir eve girdi. Bunu gören F.S.'nin eski erkek arkadaşı Hakkı K. (29) elindeki rambo bıçakla evin kapısını tekmeyle kırıp içeriye girdi. İçeride yaşanan kavgada Hakkı K., iddiaya göre Mustafa T.'yi bacağından bıçaklayarak yaraladı. F.S., eski erkek arkadaşının kendisine de zarar vereceğini düşünerek ikinci kattaki balkondan atladı.
DURUMLARI İYİ
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından bıçakla yaralanan Mustafa T. ile yüksekten düşme sonucu yaralanan F.S. ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
SUÇ ALETİ BIÇAĞI BOŞ BİR ARAZİDE BULDULAR
Şüpheli Hakkı K. ise kısa sürede polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis şuç aleti bıçağı boş arazide bularak el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.