Hollanda’nın Arnhem kentinde yaşayan üniversite öğrencisi Abigail Linnenbank, erkek arkadaşı ile birlikte 10 gün önce Marmaris’e tatile geldi. Siteler Mahallesi’nde beş yıldızlı bir otele yerleşen genç çift dün gece barlar sokağında gece geç saatlere kadar eğlendikten sonra otele geri döndü. Tatilin son günü Linnenbank’ın erkek arkadaşı sabah tek başına günübirlik mavi tura çıktı.
Ölüm Hollandalı kızı tatilde yakaladı
KIZ ARKADAŞINI ÖLÜ BULDU
Akşamüstü saat 18.00 sıralarında otele geri dönen genç adam kız arkadaşını banyoda cansız halde buldu. Otel görevlileri hemen 112 ve polise haber verdi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk muayenede genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede genç kızın vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. Üniversite öğrencisi kızın erkek arkadaşı ölüm haberi ile yasa boğuldu.
Ölüm Hollandalı kızı tatilde yakaladı
KALP KRİZİNDEN ŞÜPHELENİLİYOR
Tatilinin son gününde yaşama veda eden Abigail Linnenbank’ın cenazesi savcı ve polis işlemlerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Genç kızın ölümü otelde tatil yapan turistler arasında şok etkisi yarattı. Hollandalı turistin kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ölüm Hollandalı kızı tatilde yakaladı