Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde Hüseyin Çuvadar ve Süleyman Yılmaz, birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atıldı. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Şuhut'ta oturan Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuvadar ile A.T., F.Ç. ve Ş.G., alkol almak amacıyla iki otomobille önceki gece Kıntır mevkiinde kullanılmayan besihaneye gitti. Burada Yılmaz ve Çuvadar ile A.T., F.Ç. ve Ş.G. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.T., F.Ç. ve Ş.G., yanlarında getirdikleri tabancalarla Yılmaz ve Çuvadar'a ateş edip öldürdü, cesetlerini de su kuyusuna attı. Şüpheliler, kuyunun kapalı gibi görünmesi amacıyla da cesetlerin üzerine çok sayıda taş attı. Süleyman Yılmaz'a ait otomobili de ateşe veren 3 şüpheli, olay yerinden kaçtı.
İtiraf etti
Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuvadar'ın eve dönmemesinden ve cep telefonlarının kapalı olmasından şüphelenen yakınları, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Yılmaz ve Çuvadar'ın cep telefonu kayıtlarından en son görüştüğü kişilerin A.T., F.Ç. ve Ş.G. olduğunu belirledi. Polisin gözaltına aldığı şüphelilerden biri Yılmaz ve Çuvadar'ı öldürdüklerini itiraf etti.
Şüphelilerin ifadeleri doğrultusanda polis, besihane ve kuyuda inceleme yaptı. Besihane yakınlarında Süleyman Yılmaz'a ait otomobili kundaklanmış olarak bulan polis, kuyu yakınında da kan ve taze izlere rastlayınca, arama yapılması için AFAD ekiplerinden yardım istedi.
AFAD ekiplerinin kuyuda yaptığı araştırmada Yılmaz ve Çuvadar'ın cesetlerine ulaşıldı.
Kuyudan çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Yılmaz ve Çuvadar'ın vücutlarında çok sayıda kurşun yarası tespit edildi.