İSTANBUL'da silahlı çatışma sonucu biri ölü olarak ele geçirilen 7 kişilik gasp çetesinin, Arnavutköy'de bir iş adamını kaçırarak öldürmesiyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor

Şüphelilerin kaçırdıkları işadamını  götürdükleri Çorum'daki ormanlık alanda bir nehir kıyısında parçalara ayırdıkları, daha sonra kovalarla taşıyarak nehre attıkları tespit edildi. Polis şüphelilerin ceset parçalarını taşımakta kullandığı teneke kutuyu nehir'de yaptığı çalışmalar sırasında buldu. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda ceset parçası bulunamadı. Aramaların sürdüğü öğrenildi.

İstanbul, Arnavutköy'de yaklaşık 10 gün önce Tekstil işiyle uğraşan İşadamı Kenan Kırmaç'ı Otomobili yakılmış bir halde bulunmuştu. Evli ve iki çocuk babası Kenan Kırmaç ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Polis kayıp işadamını ararken, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün gasp çetesine yönelik yaptığı bir operasyon işadamının esrarengiz şekilde kaybolmasının sırrını çözdü. Mahmutbey gişelerinde otomobil bagajında zorla tutulan bir şoförün kurtarılmasıyla başlayan operasyon sırasında polis ve şüpheliler arasında silahlı çatışma yaşanmış,  32 yaşındaki Recep Ö. ölü olarak ele geçirilmişti. Polis gasp çetesi üyesi olduğu öğrenilen Özcan D.(34), B.T.(16), Abuzer K.(50), Tarık K.(25), Ünal Ç.(44), Hüseyin A.(44)'yi gözaltına almıştı.
ORMANDA PARÇALAYIP NEHRE ATMIŞLAR
Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada şüphelilerin Çorum'da cesedi götürdüklerini söyledikleri yerde polis tarafından arama yapıldı. Şüphelilerin önce cesedi ormanlık bir alana götürdükleri burada parçalara ayırdıkları öğrenildi. Daha sonra ceset parçalarını teneke bir kovaya koyan şüphelilerin nehir kıyısına kadar taşıdıkları belirtildi. Ceset parçalarını nehre atan şüphelilerin bir süre bekledikleri daha sonra ceset taşımada kullandıkları teneke kovayı da nehre fırlattıkları tespit edildi.
TENEKE KOVADA KAN VE SAÇ ÖRNEKLERİ BULUNDU
Şüphelilerin ceset parçalarını taşımakta kullandıkları teneke kova, şüphelilerin onu attıkları yerden yaklaşık 4 kilometre aşağıda bulunduğu öğrenildi. Teneke kutu üzerinde yapılan incelemede teneke kutu içinde kan ve saç örnekleri bulunduğu belirtildi. Bu örneklerin İstanbul'a gönderildiği ve incelemenin sürdüğü ifade edildi.
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söylediler.