Nişan Töreninde Tartıştığı İki Kardeşini Öldürdü
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde fırın işleten Salih Şahin, katıldığı nişan töreninde aralarında husumet bulunan kardeşleri 38 yaşındaki Mehmet ve 40 yaşındaki Mustafa Şahin'i çıkan tartışma sonucu tabanca ile vurarak öldürdü.
TARTIŞMA ÇIKTI, İKİ KARDEŞİNİ VURDU

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Aydın Mahallesi'nde meydana geldi. Aligör Mahallesi'nde somun fırını işlettikleri öğrenilen ve daha önceden aralarında husumet bulunan Salih, Mehmet ve Mustafa Şahin isimli kardeşler, davetli oldukları akrabalarının Aydın Mahallesi'ndeki nişan törenine katıldı. Törenin yapıldığı sokakta Şahin kardeşler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada iddiaya göre öfkelenen Salih Şahin, üzerinde bulunan tabancayla kardeşleri Mehmet ve Mustafa Şahin'e peş peşe ateş açıp olay yerinden kaçtı.


DÜĞÜN EVİNDE PANİK YAŞANDI
Korku ve paniğin yaşandığı nişan töreninde davetlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, sokakta kanlar içerinde yatan Mehmet ve Mustafa Şahin kardeşlerin yaşamını yitirdiğini saptadı. Şahin kardeşlerin cesetleri otopsi için Suruç Devlet Hastanesi morguna götürülürken, acı haberi alıp hastaneye akın eden yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde inceleme yapan polis, 2 kardeşini öldürdüğü iddia edilen Salih Şahin'i yakalamak için çalışma başlattı.
KAVGANIN NEDENİ HUSUMET Mİ
Salih Şahin'in oğlunun da daha önce üvey bir amcasını öldürdüğü, bu nedenle Salih Şahinile öz kardeşleri öldürülen Mustafa ve Mehmet arasında husumet olduğu öğrenildi.