İstanbul Kapalıçarşı'da faaliyet gösteren bir bankanın şubesinin hesabında yapılan incelemede tam 2 milyon 250 bin euro açık tespit edildi. Para bir türlü bulunamayınca durum polise bildirildi.
Mali Şube Polisi olayı aydınlatmak için bankadaki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde şube yöneticisi T.S.'nin yanına gelen iki kişinin kasa görevlisi C.M’den bankaya ait 2 milyon 250 bin euro para aldıkları tespit edildi.

Para dolu çanta ile banka şubesinden ayrılan iki kişinin kimliğini tespit eden polis bir döviz bürosu sahibine ulaştı. Polis banka şubesi sorumlusu T.S., gişe asistanı C.M., kasa asistanı Ş.Ş.S., ve parayı aldıkları tespit edilen döviz bürosu sahibi H.B.Ş ile çalışan K.G.'yi gözaltına aldı.

BİR HAFTALIĞINA VERMİŞTİM

Yapılan incelemelerde T.S.'nin parayı yakın dostu olan döviz bürosu sahibi H.B.Şb'ye verdiği belirlendi. Gözaltına alınan T.S. 'parayı arkadaşıma bir haftalığına emaneten verdim’ dedi. Döviz bürosu sahibi H.B.Ş. ise 'Parayla iş yapıp geri verecektim. Dolandırıldım' diye kendini savundu. 5 kişi adliyeye sevk edildi.