Adana'da polis, fuhuş yapıldığı ileri sürülen masaj salonuna operasyon yaparak 2 kadını gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını aldı.
150 LİRAYA MASAJ,10 LİRAYA CİNSEL İLİŞKİ
Polis ihbar üzerine savcılıktan alınan izinle masaj salonuna girip çıkanları takip etmeye başladı. Polis masaj salonundan çıkan erkeklerle yaptığı görüşmede, iddiaya göre şahısların önce 150 liraya masaj yaptırdığını, daha sonra ise kadınlarla 10 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdiklerini öğrendi.

POLİS BASKIN YAPTI
Polis bunun üzerine masaj salonuna baskın yaptı. Yapılan baskında polis masaj salonu sahibi olduğu öğrenilen Aslı B. ile Şifa Ö.'yü gözaltına alırken, fuhuş yaptırıldığı iddia edilen Halime K.'yi ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.
RUHSATI DA YOKMUŞ
Yapılan incelemede masaj salonunun iş yeri açma ruhsatının da olmadığı tespit edildi. Halime K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. İki kadın ise ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek kendilerine iftira atıldığını öne sürdü. Zanlı kadınlar "fuhuş için yer ve imkan sağlamak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.