Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Bozüyük Fen Lisesi'nde yatılı kalan 2 kız öğrencinin fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

KIZLARIN TELEFONUNU ELE GEÇİRİP...

İddialara göre, Bozüyük Fen Lisesi'nde yatılı kalan 2 kız öğrencinin, birbirlerinin uygunsuz fotoğraflarını çektikleri cep telefonları derste erkek arkadaşlarının eline geçti. Kızların telefonundaki fotoğrafları alan 3 erkek öğrenci, açtıkları sahte sosyal medya hesabı üzerinden bu fotoğrafları paylaştılar.

VELİLER TEPKİLİ

Bu resimlerinin deşifre olmasının ardından okul yönetimi yatılı kalan kız öğrencilerin telefonu topladı. Yatılı kalan kız çocuklarına ulaşamayan ve meraklanan veliler, 4-5 kişinin yaptığı bir olay yüzünden bütün öğrencilere cezalandırılmasına tepki gösterdiler.

"ÜZÜCÜ BİR OLAY YAŞANDI VE ÖNLEM ALINDI"

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, böylesi üzücü bir olay yaşandığı belirterek, "Aileler çocuklarını merak etmesin. Okulda bulunan sabit numaralardan devamlı çocuklara ulaşabilirler. Üzücü olay için bir şey söyleyemem. Durum savcılığa intikal etti ve gerekli soruşturmalar başlatıldı" dedi.

3 ERKEK ÖĞRENCİNİN AİLELERİ...

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak da, olay hakkında konuşmak istemediğini belirtti. Bu arada, 3 erkek öğrencinin velilerinin, çocuklarını okuldan almak için dilekçe verdikleri iddia edildi.