Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Kemerburgaz Yolu Hasdal Askeri Kışlası önünde meydana geldi. İsmail Demir yönetimindeki 34 ZC 3813 plakalı hafriyat kamyonu yol ayrımına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarptı ve yan yattı. Çarpmanın şiddetiyle kamyon içerisinde sıkışan Demir, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin 45 dakikalık uğraşı sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazayı yaralı olarak atlatan Demir, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa taşınarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yaptıktan sonra yakınlarını telefonla arayarak haber veren Demir'in ailesi de olay yerine koştu. Demir'in annesi ve kuzeni konulduğu ambulansın kapısını açmaya çalıştı. Polisler tarafından sakinleştirilen Demir'in bir akrabası ise, "Kaza sonrası telefonla bize haber verdi biz de buraya geldik. Çok şükür bir şey yok" dedi.

"ASKERLER ATIŞ TALİMİ YAPIYOR SANDIK"
Öte yandan görgü tanıkları kaza sırasında büyük bir gürültü çıktığını, çıkan gürültüyü de ateş talimi yapıldığını sandıklarını söylediler. Görgü tanığı, "Hızlı olup olmadığını görmedim. Sesi duydum ve yan yatmış olduğunu gördüm. Çok büyük bir ses çıktı. Biz askerler içeride atış yapıyor sandık. Güm diye bir ses geldi" dedi.