Hollanda bağlantılı uyuşturucu mafyasının kanlı hesaplaşması hız kesmedi. Zehir tacirlerinin en önemli satıcılarından Mehmet Paksoy, ormanda tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Mafya hesaplaşması sürüyor… İstanbul'daki kanlı infazlara bir yenisi daha eklendi. Torbacıların baronlarından Mehmet Paksoy, Sultangazi Hacıbektaş Kent Ormanı'nda başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

İstanbul'da son 10 günde uyuşturucu baronlarının kendi aralarında yaptıkları uyuşturucu infazlarına bir yenisi daha eklendi. Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi, Hacıbektaş Kent Ormanları'nın özel güvenliği ormanlık alan içerisinde ölü bir kişinin olduğunu bildirdi.Olay yerine giderek inceleme yapan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Emniyeti ormanlık alanda, çenesinin alt tarafından başının üst tarafına doğru ateş edilerek tek kurşunla öldürülen kişinin 28 yaşındaki Mehmet Paksoy olduğunu belirledi. 

BİR HAFTA ÖNCE KARAKOLDA İMZA ATMIŞ

Mehmet Paksoy narkotik polisinin yakından tanıdığı bir isim çıktı. Daha önce uyuşturucu satışı yapmaktan poliste kaydı vardı. Torbacı baronlarından Paksoy'un en son işinde yakalandıktan sonra denetimle serbestlikten tahliye ediliği öğrenildi. Paksoy en son olarak 25 Aralık 2014 günü Gazi Karakolu'na giderek imza atmış. Mehmet Paksoy'un İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde, "Ergenekon" ve "Balyoz" soruşturmalarını yürüten Büro Amirliği'nde kaydının olduğu da ortaya çıktı.

Son 10 günde İstanbul Sariyer'de Ali Ekber Akgün ve Nişantaşı'nda çete örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin eş zamanlı olarak infaz edilmiş, bu cinayetlerin Hollanda bağlantılı uyuşturucu mafyası hesaplaşması olduğu iddia edilmişti. Öyle ki Hollanda savcılığı yetkilileri İstanbul'a gelerek uluslararası mafya liderlerinin elinde 30 kişilik infaz listesi olduğu bilgisini Türk yetkililere vermişti.