Bolu'da 29 yaşındaki Aydın Ağar, özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede işten çıkarılınca, 4'üncü kattan atlayarak intihara kalkıştı. İtfaiyenin açtığı hava yastığına düşen güvenlik görevlisi 29 yaşındaki Aydın Ağar yaralandı.
İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR
Olay, saat 14.00 sıralarında Sağlık Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hastanenin İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı ile nöbet konusunda tartıştıktan sonra yeri değiştirilen Aydın Ağar, daha sonra işten çıkarıldı. Aydın Ağar, hastanenin 4'üncü kat penceresine çıkarak intihara kalkıştı. Haber verilmesiyle gelen polis ekipleri ve hastane yöneticileri Ağar'ı ikna etmeye çalıştı.

KENDSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI
Daha sonra İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, yan pencereden sürekli ağlayan Aydın Ağar'ı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çabasına rağmen pencereden inmeyen Ağar, kendini boşluğa bıraktı. Ağar, itfaiyenin açtığı hava yastığına düştü.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Yaralanan Ağar, sağlık görevlileri tarafından hastanenin acil servisine götürüldü. Tedavi altına alınan Ağar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastane güvenlik görevlilerinin basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştığı intihar girişimiyle ilgili polis soruşturma başlattı.