Gültepe'de silahlı çatışma: 2 ölü, 5 yaralı
Olay, Kağıthane,Talatpaşa Caddesi üzerinde saat 21,00 sıralarında Gültepe Mahallesi Talatpaşa caddesi Akçil Sokak'ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre kimliği belirsiz bir grup silahlarıyla havaya ateş açarak cadde üzerindenki yardımlaşma derneğinin bulunduğu sokağa girdi. Grup daha sonra ellerindeki uzun namlulu silahlarla derneğe ateş açtı. Dernek üyelerinin de gruba silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma sırasında yedi kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansa alınan yaralılar Okmeydanı eğitim ve Araştırma, Şişli Hamidiye Etfal, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma ve İstanbul Üniversitresi Tıp Fakültesi hastanelerine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Osman Kök ve Murat Yavi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. 
 
ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU
Olayın ardından bölgeye çok sayıda Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Caddeyi çift taraflı kapatan ekipler, çatışmanın yaşandığı bölgede detaylı şekilde delil çalışması yaptı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışma sonucunda cadde üzeri ve dernek binası çevresinde çok sayıda boş kovan bulundu. Çatışma sonrası olay yerinde çevikkuvvet ekipleri sevk edildi. Çatışmanın yaşandığı Talatpaşa Caddesi polis ekiplerinin çalışması nedeniyle bir süre araç trafiğine kapatıldı.
 
HASTANEYE ÇEVVİKKUVVET POLİSLERİ SEVK EDİLDİ 
Öte yandan çatışmada hayatını kaybedenlerin yakınları Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne geldi. Güvenlik görevlileri ise hastaneye gelen yakınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasteneye çevikkuvvet ekipleri sevk edildi. Öte yandan dernek üyeleri ile saldırıyı gerçekleştiren grup arasında daha önceden husumet olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgli başlattığı çalışmada olayla ilgili 24 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınanların çoğunda silah ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.