Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bir apartmanda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda, Velit S. (23) isimli şahıs, 17 yaşındaki A.K. (17) isimli kıza fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.
"SENİ KISKANIRIM, SEN KIZ BULMA, BEN FUHUŞ YAPARIM"
Velit S. ile birlikte emniyete götürülerek ifadesi alınan A.K, 3 ay önce Abuzer K. (22) ile instagramdan tanışıp sevgili olduğunu ve bir süre sonra cinsel birliktelik yaşadığını belirterek, "Daha sonra sevgilim 'paraya ihtiyacım var çok zor durumdayım. Parayı da ancak kız satarak bulabilirim. Kendime satabilecek bir kız bulmam lazım' dedi. Ben de sevgilime 'seni kıskanırım kız bulma ben senin için fuhuş yapar para kazanırım' diyerek fuhuş yapmaya başladım.Bu zamana kadar 15 erkekle birlikte oldum. Daha sonra sevgilim Antalya'ya çalışmaya gitti. Giderken arkadaşı Velit S.'ye bana erkek ayarlamasını söylemiş daha sonra o bana erkek ayarladı aldığımız parayı da Abuzer'e gönderiyordum, kimseden şikayetçi değilim" dediği öğrenildi. A.S. bu ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Velit S'nin ise arkadaş kurbanı ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Velit S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.