Alınan bilgiye göre, feci kaza Bergama ilçesi İzmir-Çanakkale kara yolunun Çandarlı kavşağında meydana geldi. İzmir’den Bergama istikametine seyir halinde olan Yusuf Taşkıran (67) yönetimindeki 35 E 3017 plakalı hafif ticari kamyonet, yol yapım çalışmalarından dolayı dikilen trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, refüjdeki su kanalına düştü.
KAZADAN ACI HABER GELDİ, İKİ ÇOCUK CAN VERDİ
Kazada adeta can pazarı yaşandı. Araç içerisinde bulunan aynı aileden Yusuf Taşkıran (67), Fatma Taşkıran (62), Yazel Taşkıran, Yeşim Taşkıran (39) hafif, Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu (15) ise ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahale ise olay yerinde vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Yaren Taşkıran (14) ile Batın Kokulu'yu (15) güçlükle çıkardı. Yaralılar, hemen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilirken, durumu ağır olan Batın Kokulu helikopterle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
ESKİ FENERBAHÇELİ FUTBOLCUNUN BİR KIZI CAN VERDİ, BİR KIZI YARALANDI
Öte yandan kaza sonrası hastanede tedavi altına alınan Yaren Taşkıran ve Batın Kokulu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen Yaren Taşkıran'ın (14) ve kazada yaralanan Yazel Taşkıran'ın eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran'ın kızı olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Fenerbahçenin efsane oyuncusunu yıkan ölüm