Adana'da 28 yaşındaki Çilem Doğan, boşandıktan sonra aynı evde birlikte yaşamaya devam ettiği 33 yaşındaki Hasan Karabulut'a yatak odasında tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Karabulut ölürken, kaçan Çilem Doğan'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 16.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi 70679 sokakta bulunan Öztan Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 7'nci katındaki Hasan Karabulut'un dairesinde yoğun bağırma sesleri duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 7'nci kattaki kapısı açık daireye girince yatak odasında Hasan Karabulut'un cesedini buldu. Karabulut'un sırtından 6 kurşunla vurulduğu belirleneyen polis cinayet şüphelisini bulmak için çalışma başlattı. Karabulut'un boşandığı, ancak beraber yaşamaya devam ettiği Çilem Doğan, ailesini arayarak eski eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine polis, Çilem Doğan'ı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.


ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİYLE BOŞANMIŞLAR

9 Aylık bir kızları olan çiftin, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıkları ve kavgalarının sürekli karakola yansıdığı belirlenirken, kızları nedeniyle yeniden bir araya geldikleri öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından Hasan Karabulut'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.