Eşinin âşığıyla çıplak fotoğrafını bulup boşanma davası açan koca, hayatını cehenneme çeviren telefonu inceletti. Teknik ekip tarafından incelenen telefonda, genç kadının erkeklere yolladığı birçok çıplak fotoğraf ve yüzlerce başka erkeğin fotoğrafı çıktı ve bu fotoğraflar mahkemeye sunuldu.

NELER OLDU?

İzmir'de oto aksesuar malzemeleri ticareti yapan ve 2 çocuğuyla mutlu bir hayat yaşayan 36 yaşındaki Hakan O, bir gün öğle saatinde aniden eve geldi. 15 yıllık eşi olan 32 yaşındaki Fatma O. evde yoktu. Hiçbir şey yokmuş gibi işine dönen koca, akşam yeniden eve geldiğinde, bu kez eşini hem sarhoş hem de yüzünde ve boynunda kızarıklıklar içinde buldu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE SIZDI

Genç kadına öğlen eve geldiğini ancak kimseyi bulamadığını söyleyen koca, nerede olduğunu sordu. Çocukları okula bıraktıktan sonra canı sıkıldığını ve kaldırımda oturarak alkol aldığını öne sürdü. Çift arasında çıkan tartışmanın ardından, genç kadın aldığı alkolün etkisiyle sızdı.

250 BİN TL TAZMİNAT İSTİYOR

Şüphelenen koca eşinin cep telefonunun rehberini inceleyince, birçok arama tespit etti. Ardından fotoğraf dosyasına bakan koca, bu kez de bir adamın tamamen çıplak, eşini ise yarı çıplak olduğu o gün çekilmiş selfie fotoğrafları gördü. Eşiyle tekrar tartışan koca, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi.

Eşi de kabul etti. Ancak dava açmak için birlikte adliyeye giderken, genç kadın yolda anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek, otomobilden indi. Bunun üzerine Hakan O. adına İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran avukat Ayşe Esra Ünlü, müvekkilinin eşinden 250 bin TL, genç kadınla evli olduğunu bile bile ilişkiye girip selfie çektiren Kenan B.'den de 35 bin lira tazminat istedi.

ARŞİV ÇIKTI

Dava devam ederken yaşadığı bunalım içinde eşinin kendisini başka erkeklerle de aldatmış olabileceğini düşünen koca, genç kadının cep telefonunu teknik uzmanlara götürerek, silinmiş tüm kayıtları geri dönüşüm yoluyla inceletti.

Bu incelemede ise genç kadının selfie olarak çekip başka erkeklere gönderdiği çok sayıda yarı çıplak fotoğraf ile kendisine gönderilen yüzlerce erkeğin fotoğrafı ortaya çıktı. Eşinin kendisini bir değil çok sayıda erkekle aldattığını öğrenen Hakan O. bu fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu. (Kaynak: Sabah)