İzmir'de işe gitmek için evden çıkan ve bir müddet sonra geri döndüğü evinde eşini başka bir adamla gören Mustafa Ş., eşini ve ilişkisi olduğu öne sürülen adamı öldürdükten sonra intihar etti
İzmir Aliağa'da yasak aşk dehşeti yaşandı. İşte eve erken dönen koca, karısını başka bir adamla görünce önce eşini ve sevgilisini öldürdü sonra da kendisine ateş ederek intihar etti.

İŞE GİTMEK İÇİN EVİNDEN ÇIKTIKTAN BİR MÜDDET SONRA GERİ DÖNDÜ

Eşini Evde Başka Bir Erkekle Yakalayan Koca Dehşet Saçtı
Edinilen bilgiye göre olay, Aliağa ilçesi Kurtuluş Mahallesi 318/1 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, esnaf olan Mustafa Ş. (38) evinden sabah çıktıktan bir müddet sonra tekrar evine geldi. Mustafa Ş., kapıyı açtıktan sonra eşi Miray Ş. (36) ile ilişkisi olduğu iddia edilen Selahattin D.'yi (38) aynı evde yakaladı. Bunu gören Mustafa Ş., önce eşine ardından da Selahattin D.'ye kurşun yağdırırken, daha sonra aynı silahla intihar girişimde bulundu. Silah sesleri üzerine komşular hemen durumu polise bildirdi.


EVE GELEN EKİPLER, ÜÇ KİŞİYİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Eve gelen ekipler, üç kişinin kanlar içerisinde yattığını tespit ederken, polisler Selahattin D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralanan Miray Ş.'yi Aliağa Devlet Hastanesine kaldırdı. Miray Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan Mustafa Ş. de Ege Üniversitesine sevk edilmesinden bir müddet sonra yolda hayatını kaybetti.

EŞİYLE DAHA ÖNCE BOŞANMA AŞAMASINA GELMİŞ

Cesetler, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Aliağa Devlet Hastanesine götürüldü. Öte yandan, Mustafa Ş. ile Miray Ş.'nin daha önce de boşanma aşamasına geldiği, sonra ise tekrar barıştığı iddia edildi.