Bursa'da Bir Lunaparkta 'Canlı Bomba Var Diye Bağıran' Kişi Paniğe Yol Açtı
Bursa'da bir lunaparkta iki grup arasında henüz nedeni bilinmeyen bir kavga çıktı. Kavga esanasında gruptan bir kişi "Canlı bomba var! Kendisini patlatacak!" diye bağırınca lunaparktakiler panik içerisinde kaçmaya başladı.
BAZI VATANDAŞLAR HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Reşat Oyal Kültürparkı içerisindeki lunaparkta iki grup arasında çıkan kavga sırasında bir kişi 'Canlı bomba var! Kendini patlatacak!' diye bağırdı. Yüzlerce vatandaşın olduğu lunapark içinde büyük panik yaşandı. Bazı vatandaşlar çocuklarını kucaklarına alarak park içinden koşarak ayrılırken, bazı vatandaşlar ise bariyerlerden atlayıp kaçmak isterken hafif şekilde yaralandılar.
PANİK İÇERİSİNDE KAÇIŞTILAR
Alınan ihbar üzerine Kültürpark ve Lunapark çevresine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, önlem amacıyla 112 Acil Servis ekipleri bekletildi. Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, hırsızlık olaylarını önleme gerekçesiyle özel güvenlik görevlileri tarafından lunapark içine alınmayan Roman vatandaşların kavga ettiklerini, kaçarken ise 'Canlı bomba var' diye bağırdıkları ve çevredeki vatandaşların bundan dolayı panik yaşadığı ortaya kondu. Olay anında yaşanan panik, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi