Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda fuhşa zorlanan 13 yabancı uyruklu kadın ve kadınları fuhşa zorlayan bir kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlandığını ileri süren B.D isimli kadınının polise müracaat etmesi ile birlikte operasyon başladı. Gümbet mahallesinde bulunan 4 eve, iki otele yapılan eş zamanlı operasyonda, yaşları 18 ila 25 olan 11'i Kırgız, biri Gürcistan, biri Özbekistan uyruklu 13 kadın ile fuhşa zorladığı idea edilen T.K gözaltına alındı.

PASAPORTLARINI ALIP FUHŞA ZORLADI 
Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen T.K isimli şahıs Gürcistan uyruklu B.D isimli kadını yolladığı bir kişi tarafından şiddet görmesi sonucunda kaçtı. Fuhuş yapmak için zorladığı söyleyen kadın polise sığındı. B.D isimli kadın, pasaportuna T.K isimli kişi tarafından el konulduğunu, fuhşa zorlandığını ve kendi gibi birçok kadının olduğunu söyledi. Kadının ifadesi üzerine evlere ve otellere eş zamanlı baskın yapan asayiş büro ekipleri kadınları ve Fuhşa zorladığı idea edilen T.K’yı kıskıvrak yakaladı. Bodrum Devlet Hastanesine sağlık kontrolüne getirilen kadınlar daha sonra yabancılar şubeye teslim edildi. Sınır dışı edilecekleri öğrenilen kadınlar için yasal işlem başlatıldı.
Zorla fuhuş yaptırdığı idea edilen T.K isimli şahıs ise "fuhşa yer temin etmek" ve "fuhuş yaptırmak" suçlarından adliye sevk edileceği öğrenildi.