5 Aylık Hamile Hayat Kadını Parada Anlaşamayınca Pencereye Çıktı
Antalya'da öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi'ndeki bir pansiyonda hayat kadını 5 aylık hamile G.A., müşterisiyle parada anlaşamayınca pansiyonun penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulundu.
30 LİRA KARŞILIĞINDA İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN ANLAŞTILAR
Cezaevinden yeni çıktığı ve hayat kadını olduğu belirtilen G.A., 30 TL karşılığında 22 yaşındaki Durmuş Ç. ile ilişkiye girmek üzere anlaştı. Bir pansiyonun üçüncü katındaki odaya çıkan ikili, iddiaya göre burada para konusunda anlaşmazlığa düştü.
FİYATTA ANLAŞAMAYINCA PENCEREYE ÇIKTI
Durmuş Ç., ilişkiye girmekten vazgeçince pansiyonun penceresine çıkan G.A., intihar edeceğini söyledi. Korkuya kapılan Durmuş Ç. polisi aradı. Durmuş Ç., gelen polisekiplerine bulundukları katı tarif ederken, diğer pencereye çıkan G.A. da ayağını sarkıtarak, atlayacağını söyledi. Kendisini ikna etmek isteyenlere "Atarım lan kendimi" diyerek tehdit savuran G.A., kısa süren çabanın ardından ikna edildi.

MERKEZE GİTMEMEK İÇİN UZUN SÜRE DİRENDİ
Durmuş Ç. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. G.A. ise polis merkezine gitmemek için uzun süre direndi. Güçlükle polis otosuna bindirilen G.A. önce sağlık kontrolüne, ardından polis merkezine götürüldü.
30 LİRAYA ANLAŞTI, ODAYA ÇIKINCA 300 LİRA İSTEDİ
Durmuş Ç. ifadesinde 5 aylık hamile kadınla 30 TL karşılığında anlaştıklarını söyleyerek, "Odaya çıktıktan sonra benden 100 TL daha istedi. Ben de verdim. Tam ilişkiye gireceğimiz zaman bu kez yine 100 TL istedi. Sorun çıkmasın diye yine istediği parayı verdim. Ardından pansiyon ücreti için de 100 TL isteyince birlikte olmaktan vazgeçtim" dedi. Durmuş Ç. ilk kez bir kaçamak yapmak istediğini, ancak çok pişman olduğunu söyledi.