Kimliğini kaybetti! 30 bin lira borçlandı Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinden ayrıldığı için  oğlunun nafakasını yatırmak amacıyla kredi çekmek üzere gittiği bir banka  şubesinde kimliğini kaybettiğini söyledi. 
 
 Kimliğinin kendisiyle yaşıt biri tarafından bulunduğunu öğrendiğini  ifade eden Keskin, "Kimliğimi bulan kişinin kendi fotoğrafını yapıştırarak  çeşitli banka şubelerinden kredi çektiğini, alışveriş yaptığını bana bankalardan  gelen ödeme emirlerinden sonra anladım. Kimliğimi kaybettikten sonra defalarca  banka şubesine gittim ancak kimliğimin orada olmadığı ifade edildi" dedi. 
 
 Nüfus cüzdanını bulamayınca hemen yeni kimlik çıkardığını, sonra bir  bankanın şubesinden adına 12 bin lira tüketici kredisi çekildiğini öğrendiğini  söyleyen Keskin, "Daha sonra başka bir bankadan 'evime 428 liralık kredi kartıyla  alışveriş yapıldı' diye kağıt geldi. Aynı bankadan yine benim adıma 3 bin liralık  kredi çekilmiş. Yaklaşık 10 bin liralık masaj aleti, çekyat gibi malzemeler  alınmış. Bir telefon bayisinden de benim kimliğim kullanılarak yaklaşık 4 bin  lira tutarında telefon alınmış" diye konuştu. 
 
  Kimliğini kaybettiği için yaklaşık 30 bin lira borcunun göründüğünü  anlatan Keskin, "Hayatımda hiç kredi kartı kullanmadım ama yaklaşık 30 bin lira  kredi borcum oldu" ifadesini kullandı. 
 
  Avukatı aracılığıyla şahıs veya şahıslar hakkında savcılığa suç  duyurusunda bulunduğunu kaydeden Keskin, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde konuyla ilgili ifade verdiğini  belirtti. 
 
Öte yandan, Keskin'in ifadesi doğrultusunda olayı araştıran Kütahya  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, banka şubesi ve  telefon bayisinin güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak U.M. (42), B. Ç.  (42) ve R. G. (58) isimli şahısları tespit edip gözaltına aldı.