İzmir'in Torbalı İlçesi’nde kocası cezaevinde olan 25 yaşındaki Hediye G., iddiaya göre, yasak aşk yaşadığı 48 yaşındaki Ferhat Durgut’u çıkan tartışmada tabancayla öldürdü

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında, Özbey Mahallesi’nde meydana geldi. Kocası B.G.’nin ilk eşinden olan birlikte kaldıkları öz kızına tacizden 1.5 yıl önce tutuklanması üzerine fabrika işçisi Hediye G., 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

'BENİ İLİŞKİYE ZORLADI'
İddiaya göre Hediye G., boyacı 48 yaşındaki Ferhat Durgut ile gönül ilişkisine girdi. Akşam çocukları akrabalarına gönderdiği öğrenilen genç kadın, Durgut’u evinde misafir etti. Hediye G. ve Durgut, gece birlikte alkol aldı. İddiaya göre Durgut, alkolünde etkisiyle Hediye G.’yi cinsel ilişkiye zorlayınca tartışma çıktı. Ardından genç kadın, Durgut’u tabancayla 5 el ateş ederek öldürdü. Sonra da komşusunun evine giderek olayı anlattı. Komşunun ihbarıyla olay yerine jandarma Hediye G.’yi gözaltına aldı.

Evde yapılan incelemenin ardından ise karnından, boğazından ve başından vurulan Durgut’un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Durgut’un bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi. Jandarmaya götürülen Hediye G.’nin sözlü ifadesinde, Durgut’un zorla ilişkiye girmek istemesi üzerine tartıştıklarını ve vurup öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Hediye G., işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.