Bir güvenlik kamerasının saldırı sonrasını kaydettiği görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde saldırıdan yaralı olarak kurtlan genç kızın sırtının kanlar içinde olduğu, bu şekilde yürümeye çalıştığı ancak bir süre sonra yere düştüğü görülüyor.

SIRTINDAN BIÇAKLANDI
Saldırının hemen ardından yaşananlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Güvenlik kamera görüntülerinde, Mardin'den gelen otobüste iner inmez bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülen 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın'ın yanında bulunan ve sırtından bıçaklanan baldızı C.İ.(19)'nin yaklaşık 10 adım attıktan sonra olduğu yere yığıldığı görülüyor.

3'Ü KARDEŞ 3'Ü AMCAOĞLU, 6 CİNAYET ŞÜPHELİSİ

Polis ekipleri olayı aydınlatabilmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinde 6 şüphelinin 3'er 3'er peş peşe kaçtı görülüyor. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin güvenlik kameralarından kimliğini tespit etti. Ekipler cinayete ve yaralamaya karışan şüphelilerin 3 tanesinin C.İ'nin ağabeyi, 3 tanesinin de amcaoğulları olduğunu belirledi. Polis bu 6 kişinin peşine düştü.