İngilizce öğretmeni kadın, öğrencileriyle evlerinde ve kendi arabasında cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı ve tutuklandı.

Öğrencisiyle İlişkiye Girdi, Yatak Performansına Not Verdi
Amerika'nın Teksas eyaletinin Santa Fe şehrinde bulunan 'Santa Fe Lisesi'nde öğretmenlik yapan Kelsey Leigh Gutierrez, 18 Kasım günü iki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği suçlamalarıyla görevden alındı. 25 yaşındaki Gutierrez hakkında, öğrencileriyle 18 ay boyunca uygun olmayan ilişki kurduğu ithamıyla üç farklı suçlamada bulunuldu. Genç kadının ayrıca münasebette bulunduğu öğrencilere cinsel ilişki performanslarına göre puan verdiği de iddia edildi.
ÖĞRENCİSİNİN CİNSEL İLİŞKİ PERFORMANSINA NOT VERDİ
KPRC 2 News adlı yerel televizyonun haberine göre Gutierrez'in, 18 yaşındaki lise öğrencisiyle 12 Kasım gece yarısı, gencin evinin otoparkında buluştuğu ve arabasında öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği mahkeme kayıtlarına geçti. Bu olaydan dört gün sonra öğretmenin, öğrencisinin evine giderek yatak odasında yine ilişkiye girdiği tutanaklara yansıdı. Müfettişler, genç öğretmenin öğrencisiyle cinsel ilişkisini itiraf ettiğini, gencin ve öğretmenin telefonlarında buluşmalara dair mesajlar bulunduğunu hatta öğretmenin telefonunda öğrencisinin cinsel performansına dair not verdiğini açıkladı.
2015 YILINDA BİR BAŞKA ÖĞRENCİYLE DE İLİŞKİ YAŞADI
Mahkeme tutanaklarında, öğretmenin 2015 yılında başka bir öğrencisiyle ilişkisine dair detaylar yer aldı. Geçen sene mayıs ayında başka bir öğrenciyi arabasına alarak bir benzin istasyonuna gittiği, istasyonun araç park yerinde arabasında öpüştükleri belirtildi. İkilinin daha sonra öğrencinin evinde buluştuğu ve burada da ilişkiye girdikleri tutanaklara geçti. Öğretmenin Santa Fe Lisesi'nde 2014 eğitim öğretim yılında iş başı yaptığı kaydedildi. Okul yönetimi yaptığı açıklamada; öğretmenin hakkında ortaya çıkan iddialar sonrasında okul içinde idari soruşturma başlatıldığı, konunun polise ihbar edildiği ve öğretmenin görevine son verildiği belirtildi.