Bağcılar'da yeni tanışarak birlikte içki içmeye gittiği Ersal B.'yi (44)'ı aralarında çıkan kavga sonucu döven ve bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Rıdvan D. (23) polis tarafından yakalandı. Şüpheli olay anında alkollü olduğunu ve neden öldürdüğünü hatırlamadığını söyledi.

Bağcılar, Yenigün mahallesinde 17 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda boş bir alanda kanlar içinde birinin yattığını gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri dövülerek ve bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılan Ersal B.'nin cesedi ile karşılaştı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Ersal B.'nin olay günü son olarak bir marketten içki aldığı ve yanındaki kişiyle birlikte uzaklaştığı öğrenildi. Polis kısa sürede Ersal B.'nin yanındaki kişinin birkaç mahalle uzakta oturan Rıdvan D. olduğunu tespit etti. Polis Rıdvan D.'yi şüpheli olarak gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Rıdvan D. olay günü Ersal B.'yle yeni tanıştıklarını ve birlikte içki içmeye karar verdiklerini anlattı. Ancak bir süre sonra aralarında tartışma çıktığını söyleyen Rıdvan D. Ersal B.'nin kendisine dövmek için saldırdığını söyledi. Tartışmanın nedenini hatırlamadığını söyleyen şüpheli cesedi olay yerinde bırakarak kaçtığını anlattı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.